Darreres ballades al Pinell i a la Vilella Alta

El passat 9 d’agost, aprofitant la Festa Major de Sant LLorenç el grup de jotes local va convidar diversos pobles a participar a la Trobada de grups de jota a la plaça de l’Església que, per cert, estava plena de gom a gom. És natural, perquè la ballada va acabar amb la participació de moltes parelles de joves  balladores i balladors del poble que vam emplenar la plaça al ritme de la jota que sona a Pinell, intepretada per la xaranga ‘Tal com sona’, de Paüls.

Paracota vam poder ballar una jota de rondalla interpretada en directe, gràcies als versos improvisats de Dolors Espelta i Lluís Cid qui, acompanyats per ‘Tal com sona’, van agradar molt a la gent present a la Trobada.

PinellBrai9agost

La tarda del dissabte, 8 d’agost, viatjavem fins a la Vilalla Alta, a les portes del fabulós parc natural del Montsant per animar el dia que la població del Priorat dedicava a la seua Gent Gran.

Literalment, tot el poble era allà, a dintre l’església parroquial. Si, heu llegit bé, el perill de que plogués va fer que la ballada es traslladés des de la plaça a l’interior del temple. Val a dir que es va fer estrany ballar allí dintre, però Guardet i la rondalla, acompanyats pel grup instrumental ‘Suc d’Anguila’ i Tere Reverté, amb la dolçaina, van saber posar-se el públic a la butxaca amb les seues animades interpretacions.

IMG_20150808_194041_1

IMG_20150808_203228

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats del Grup. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *