Amposta Jota Viva 2015, 7a trobada de grups de jota.

Després de tres anys sense haver-la convocat, tenim el goig de convidar-vos a participar a Amposta Jota Viva 2015′, 7a trobada de grups de jota que volem fer el proper dissabte 25 d’abril a Amposta, amb el suport de l’Ajuntament i del departament de Cultura de la Generalitat.

Com en anterior ocasions, el punt de trobada serà la societat musical La Lira Ampostina, entitat col·laboradora on podrem canviar-nos i des d’on sortirem en cercavila pels carrers de la ciutat al voltant de les 6 de la tarda. A les 7 tindrà lloc la ballada al teatre-auditori La Lira Ampostina amb l’acompanayment musical del grup instrumental Suc d’Anguila i Guardet lo Cantador que enguany celebren el seu 25è aniversari.

cartell15.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats del Grup. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *