Satisfacció per la resposta popular a la ballada de ‘Jotes de l’Ebre per la Marató’

BalladorsLa ballada ha estat fotografiada per membres acreditats de l’Arxiu Fotogràfic de Catalunya.
 

Amb la interpretació d’una peça per part de cadascun de les rondalles participants, els organitzadors donaven el tret de sortida a la ballada de jotes de l’Ebre per la Marató, una activitat organitzada pel grup ‘Los dimarts al Llar’, el grup instrumental Suc d’Anguila i Guardet lo Cantador i el grup Paracota, però que ha estat possible gràcies a la col·laboració de molts establiments que s’han implicat aportant objectes per a la barra i per a la rifa, i també de l’artista Josep Canals qui ha pintat in situ un quadre que ha estat sortejat.

Els grups i cantadors que han col·laborat en l’acte han estat:

Guardet lo cantador i la rondallaGuardetSílvia Lluís i la rondalla del LlarLlarSofia Morales i els germans Flores amb la rondalla dels PortsPortGregori ‘Torreta’Torretai d’altres cantadors i cantadores espontanis, que com Lluís Cid (a la imatge de sota), han donat a la ballada un caràcter més popular i festiu encara.ImageMARATOCIMG0034A més de les de rondalla, han sonat jotes de diverses poblacions  com ara Benifallet, Gandesa, Paüls, Falset,… a més de jotes valencianes, seguidilles, boleros i fandangos que han estat ballades en tot moment pel públic. ImageMARATOCIMG0053La rifa dels 800 números de la rifa han aportat una recaptació de 1.600 € a la qual cal afegir el recollit a la barra i els donatius. Una quantitat de diners que anirà a parar al marcador de la Marató. ImageMARATOCIMG0028

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats del Grup. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *