La jota a TV3 i a les Festes del barri del Grau d’Amposta

Els estudis de TV3 a Sant Joan Despí i la placeta de La Mola al barri del Grau d’Amposta semblen no tenir en comú, a no ser perquà a tots dos espais s’ha ballat la jota.

GrauDiumenge 19, la Comissió de Festes del Grau va convidar el grup Paracota a animar les festes ballant jotes amb companyia de Guardet i el grup instrumental ‘Suc d’Anguila’.  Un dels moments més animats de l’actuació va ser quan el públic va unir-se a les balladores i balladors de Paracota per a ballar el Punxonet i la jota que sona a Benifallet.

La jota de les terres de l’Ebre a Espai-Terra de TV3

Dijous 16, Irma Pina, Tomàs Molina i Jordi Aguilera convidavent el Grup a parlar de la jota a les terres de l’Ebre en un dels programes de ‘Espai-Terra’. Els presentadors van entrevistar a Dolors Espelta mentre una parella ballava una de les jotes de rondalla de Guardet lo Cantador. Val a dir que, segons van explicar-nos els editors d’Espai-Terra, el programa del 16 de juliol passat va ser el que més quota d’espectados va aconseguir de tota la temporada. Gràcies a totes i a tots!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats del Grup. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *