Jotes de l’Ebre per La Marató

marato_2014Cantada i ballada popular de Jotes de l’Ebre, amb cant improvisat, menjar i beure i diverses rifes (entre elles la d’un quadre pintat in situ per l’artista Josep Casals) per  tal de completar la recaptació per a La Marató de TV3. Una proposta organitzada per ‘Los dimarts cantem al Llar’, el grup musical ‘Suc d’Anguila’, Guardet lo Cantador i el grup de dansa Paracota, a la que tothom està convidat a participar i col·laborar.

L’activitat ha estat seleccionada per ser fotografiada per un equip de fotògrafs voluntaris de l’IEFC (Institut Fotogràfic de Catalunya), centre amb el qual la Fundació La Marató de TV3 ha arribat a un Acord de col·laboració. Amb aquesta iniciativa es vol crear un arxiu fotogràfic de l’àmplia dimensió del projecte de La Marató de TV3.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats del Grup. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *